Yükleniyor

En İyi WordPress Pop-up Eklentileri

svg13 Ağustos 2023WebGenelYazılımOğuzhan ÖRGE

Bu yazımızda, ziyaretçilerinizin dikkatini çekecek ve conversion artıracak güzel pop uplar oluşturmanıza yardımcı olacak bazı WordPress açılır pencere eklentilerine göz atacağız.

1. HubSpot WordPress Pop-up Plugin

HubSpot’un eklentisi, sorunsuz entegrasyon için WordPress web sitenizi HubSpot hesabınıza bağlamanıza olanak tanır. HubSpot portalınızdaki pop-up’larınızda yaptığınız herhangi bir değişiklik, sizin tarafınızdan herhangi bir ekstra çalışma olmaksızın WordPress web sitenize otomatik olarak yansıtılacaktır.

HubSpot’un açılır aracı son derece sezgisel ve kullanımı kolaydır. Önce istediğiniz plugin türünü (kutu, başlık sayfası veya slayt) seçmeniz istenir ve ardından metni düzenleyebileceğiniz, bir resim ve ilgili form alanları ekleyebileceğiniz ve hatta teşekkürlerinizi tasarlayabileceğiniz özelleştiriciye yönlendirilirsiniz. sonunda mesaj.

Yakaladığınız her kişi otomatik olarak ücretsiz HubSpot CRM hesabınıza eklenir. Ayrıca, pluginnizin görünmesini istediğiniz sayfanın/sayfaların URL’sini girerek kullanıcıları hedefleyebilir ve sayfanın %50’lik bir kaydırmayla mı, çıkış amacıyla mı yoksa geçen süreyle mi tetiklenmesini istediğinizi seçebilirsiniz. Kullanıcılar pluginnizi kapatmaya karar verirse, tekrar ne zaman karşılaşacaklarını seçebilirsiniz.

Bu araçtaki tüm özellikler ücretsizdir.

2. OptinMonster

OptinMonster, pazarlama alanında pop-up formların kullanımını yaygınlaştıran ilk kişilerden biriydi. Sürükle-bırak özelliği sayesinde kullanımı oldukça kolaydır. Çeşitli önceden oluşturulmuş şablonlar arasından seçim yapabilir veya pluginnizi sıfırdan oluşturabilirsiniz. Canvas özelliği, özel HTML/CSS ve WordPress kısa kodlarını kullanarak her tür pluginyi (sadece formlar değil!) oluşturmanıza olanak tanır.

Küçük Başarı, pop-up’larınızdan birinde halihazırda dönüşüm gerçekleştirmiş kişilere farklı teklifler göstermenize olanak tanıyan başka bir benzersiz özelliktir, böylece ziyaretçilerinizi daha önce kaydolmuş oldukları formları göstererek rahatsız etmezsiniz. Çıkış amacı, sayfada geçirilen süre, kullanıcı hareketsizliği ve tıklamalar gibi birçok tetikleyicinin yanı sıra yeni ve geri gelen ziyaretçi, çerez, coğrafi konum, cihaz, AdBlock kullanımı ve daha fazlası gibi birçok gelişmiş hedefleme seçeneğine erişim elde edersiniz.

Bu eklentinin ana dezavantajı, ücretsiz bir sürümünün olmamasıdır. Planlar ayda 9 ABD dolarından başlar, ancak A/B testi ve çıkış amacı gibi daha gelişmiş özellikler için daha yüksek bir katmana yükseltmeniz gerekir.

3. Elementor Popups

Popüler sayfa oluşturucu eklentisi Elementor ve Popup Builder özelliği ile çarpıcı pluginler tasarlayın. Elementor Popups, sayfa oluşturucuyla aynı arayüzü kullanarak, düğmeler, geri sayım sayaçları, e-posta katılım formları ve daha fazlası gibi aynı pencere öğelerini ve stil seçeneklerini pop-up’larınıza uygulamanıza olanak tanır. Diğer eklentilerin çoğuna benzer şekilde, bu eklenti, girişler ve tam ekran kaplamalar gibi çeşitli plugin formları sunar.

100’den fazla güzel şablon arasından seçim yapabileceğiniz bu plugin oluşturucu, tıklama, zaman, kaydırma, hareketsizlik, ve çıkış niyeti.

Bu eklenti, yerleşik analitik veya A/B ayırma testi ile birlikte gelmez. Elementor sayfa oluşturucu eklentisinin kullanımı ücretsiz olsa da, bu plugin oluşturucu yalnızca bir web sitesi için 49 ABD Doları ve sınırsız siteler için 199 ABD Dolarına kadar olan profesyonel sürümü satın aldığınızda kullanılabilir.

4. Sumo List Builder

Sumo, yalnızca bir açılır form oluşturucudan daha fazlasıdır. Bu eklenti, e-posta listenizi büyütmenin yanı sıra sosyal medya, bağlantı oluşturma ve site analizi konularında da yardımcı olur. Uygulamanın, pluginler oluşturmanıza izin veren Liste Oluşturucu adlı bir modülü vardır. Pop-up’larınızı trafik kaynağına veya tıklamalar, sayfada geçirilen süre, çıkış amacı ve kaydırma derinliği gibi farklı tetikleyicilere göre görünecek şekilde ayarlayabilirsiniz.

Bu eklenti ücretsiz bir sürümle birlikte gelse de, ücretsiz katmanda yalnızca bir şablon mevcuttur ve Sumo markasını kaldırmak için yükseltme yapmanız gerekir. Premium planlar aylık 29$’dan başlar, bu da Sumo’yu diğer plugin eklentilerine kıyasla daha pahalı hale getirir.

Popup Domination

5. PopUp Domination

PopUp Domination, piyasadaki en eski plugin araçlarından biridir. Ancak bu, piyasada rekabet edebilmek için doğru güncellemeleri yapmalarını engellemedi. Görsel arayüzü, mevcut 100’den fazla önceden oluşturulmuş şablondan birini özelleştirmeyi oldukça kolaylaştırır. Bu eklenti, pluginnizi sayfadaki zamana, kullanıcı hareketsizliğine, çıkış amacına, tıklamalara, web sitesindeki toplam süreye ve fareyle üzerine gelinmesine göre farklı kullanıcılara göstermenize olanak tanır. Sayfa düzeyinde hedeflemenin yanı sıra daha gelişmiş hedefleme seçenekleri arasında coğrafi konum, trafik kaynağı ve cihaz bulunur.

PopUp Domination’ın ilginç bir fiyatlandırma yapısı var. Her katman, tüm özelliklere erişmenizi sağlar: sınırsız alan adı ve plugin, A/B testi, canlı sohbet desteği ve daha fazlası. Daha fazla özelliğe erişmek için ücretlendirilmek yerine, pluginlerinizin tüm web sitelerinizde aldığı toplam görüntüleme sayısına göre ücretlendirilirsiniz. Pop-up’larınızı düşük trafiğe sahip birçok web sitesinde kullanmak istiyorsanız, PopUp Domination iyi bir çözüm olabilir. Ancak, yüksek trafik hacmine sahip çok az siteniz varsa, bu sizin için en iyi seçenek olmayabilir.

Optin

6. MailOptin

MailOptin, WordPress için hızla büyüyen bir plugin eklentisidir. Pop-up’lar, bildirim çubukları, satır içi veya katıştırılmış formlar, kaydırma kutuları, slaytlar, kenar çubuğu formları vb. dahil olmak üzere farklı türde katılım formları kullanarak web sitenizin ziyaretçilerini e-posta abonelerine dönüştürür.

Sezgisel ve kısmen sizin için kolay çünkü zaten bildiğiniz ve sevdiğiniz WordPress Özelleştiriciyi kullanıyor. Aralarından seçim yapabileceğiniz bir dizi profesyonelce tasarlanmış ve mobil duyarlı şablonla birlikte gelir.

Sayfa düzeyinde hedefleme, çıkış amacı, sitede geçirilen süre, sayfa görüntülemeleri, kaydırma tetikleyicisi, AdBlock ve yönlendirme algılama, cihaz hedefleme, yeni ve geri gelen ziyaretçiler vb. gibi birçok görüntüleme tetikleyicisini içerir. Tüm büyük e-posta pazarlama sağlayıcıları ve CRM’lerle entegre olur. Hubspot dahil.

MailOptin ücretsiz. WordPress.org deposundaki lite sürümünü indirerek eklentiyi ücretsiz olarak deneyebilir veya daha güçlü özelliklerin ve birinci sınıf müşteri desteğinin kilidini açmak için premium bir lisans satın alabilirsiniz.

Ninja Popups

7. Ninja Popups

Ninja Popups, CodeCanyon’un en çok satan eklentilerinden biridir. 26 $ karşılığında, 70’in üzerinde şablon ve aralarından seçim yapabileceğiniz animasyon efektleri içeren sürükle ve bırak plugin oluşturucularına erişim elde edersiniz.

Formlardan daha fazlasını istiyorsanız, Ninja Popups, video gösterimleri ve sosyal paylaşım kutuları gibi her türlü pluginyi oluşturmanıza olanak tanır. Reklam engelleyici karşıtı teknolojisi, pluginlerinizi reklam engelleyici kullanan ziyaretçilere bile göstermenize olanak tanır. Bu eklenti ayrıca sayfa düzeyinde hedefleme sunar ve kaydırma derinliği, sayfada geçirilen süre, çıkış amacı ve kullanıcı hareketsizliği gibi tetikleme seçenekleri sunar.

Ücretsiz bir sürümü olmamasına rağmen, sadece 26 $ karşılığında Ninja Popups, fiyat için en yaratıcı özgürlüklerden bazılarını sunuyor.

İcegram

8. Icegram

Daha yerel bir seçenek arıyorsanız, Icegram doğrudan WordPress panosundan pluginler oluşturmanıza olanak tanır, ancak metin tabanlı arayüzü onu çoğundan biraz daha az kullanıcı dostu yapar. Icegram’ın tetikleme seçenekleri arasında sayfada geçirilen süre, çıkış amacı, kullanıcı hareketsizliği, tıklamalar ve gecikme süresi bulunur. Hedefleme seçenekleri arasında sayfa, kullanıcı yeniden hedefleme, cihaz ve coğrafi konum bulunur.

Bu eklenti ücretsiz olarak makul miktarda değer sunar, ancak daha fazla işlevselliğe erişmek için yükseltme yapmak isteyeceksiniz. Premium planlar yılda 97 dolardan başlar.

Popup Maker

9. Popup Maker

Popup Maker, oluşturabilecekleriniz açısından çok fazla esneklik sunar. Katılım formlarına ek olarak çerez bildirimleri, video ışık kutuları, bildirim kutuları vb. oluşturabilirsiniz.

Bu eklentinin büyük bir çekiciliği, kullanıcıları alışveriş sepeti öğelerine, satın alma verilerine ve daha fazlasına göre hedeflemenize olanak tanıyan WooCommerce entegrasyonudur. Ancak, bu eklentinin görsel düzenleyicisinin olmaması, kullanımını daha az kolay hale getirir.

Popup Maker’ı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz, ancak daha fazla işlevsellik için, tek tek uzantılar her biri 35 ABD dolarından başlayan fiyatlarla satın alınabilir veya tam uzantı paketini ayda 16 ABD dolarına alabilirsiniz.

Bloom

10. Bloom Email Opt-Ins

Elegant Themes’teki (popüler Divi temasının yazarları) geliştiriciler tarafından sağlanan Bloom, özelleştirmek için 100’den fazla şablonla birlikte gelir ve pluginlerin üzerinde çeşitli formlar oluşturmanıza olanak tanır. kapılı içerik için kullanabilirsiniz. Bu eklenti, temel sayfa hedeflemenin yanı sıra benzersiz tetikleme seçenekleri içerir – örneğin, bir kullanıcı sayfanıza yorum yaptıktan sonra veya bir kullanıcı satın alma işlemi yaptıktan sonra bir pluginnin görünmesini sağlar.

Yüksek kaliteli şablonlarına ve güzel panosuna rağmen, Bloom, çıkış amacı tetikleme seçeneği gibi diğer eklentilerin sunduğu birçok gelişmiş özellikten yoksundur ve görsel bir özelleştiricisi yoktur.

Bu eklenti Elegant Theme’den geldiği için, yalnızca yıllık 89 dolar veya ömür boyu destek ve güncellemeler için 249 dolar olan bir Elegant Theme aboneliği satın alarak erişebilirsiniz. Bu abonelik ayrıca 87 premium temaya ve diğer 2 eklentiye erişmenizi sağlar. Ancak aradığınız tek şey bir plugin eklentisiyse, bu yatırıma değmeyebilir.

 

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Ne Düşünüyorsun?

Yorumları Göster / Yorum Bırak

Yorum Bırakın

Yükleniyor
svg
Hızlı Erişim
  • 01

    En İyi WordPress Pop-up Eklentileri